fbpx

Liedet /Uunit

Täyspalvelu liedet

Lattialiesi TÄYSPALVELULLA: Omat asentajamme kuljettavat valitsemanne koneen valitsemananne ajankohtana sovittuun osoitteeseen. Sähköasentaja tulee ensin irrottamaan vanhan lieden sähköliitoksista ja tarkastaa samalla sähkökaapelin kunnon. Jos kaapelissa puutteita, sen vaihto onnistuu pientä lisämaksua vastaan. Kun vanha liesi on saatu irti ja asennus paikka valmis, tuodaan uusi liesi paikoilleen. Asentaja kytkee lieden. Asentamiseen kuuluu lieden kytkennän lisäksi kaatumisraudan asentaminen sekä koneen turvallisuuden tarkistus sähkömittarilla. Liesi asennetaan myös vatupassiin, eli pannukakut paistuvat jatkossakin tasaisesti. Asennuksen jälkeen tarkistamme lieden toiminnan ja annamme teille koneen käyttöopastuksen. Palvelu on räätälöitävissä juuri sinun käyttötarpeeseen, jos teillä ei esimerkiksi ole vanhaa konetta ollenkaan, se otetaan huomioon palvelun hinnoittelussa.

Vaihtoehtoisesti:

Kuljetettuna kotiisi: Omat asentajamme toimittavat ostamanne laitteet sovitusti kotiinne teidän valitsemananne ajankohtana.

Heti mukaan: Ostamanne tuotteet heti mukaan myymälästä.

Palvelu vain myymälästä, verkkokauppa osoitteessa: www.euronics.fi  (Myymälässä näiden lisäksi myös muita merkkejä ja malleja)

Lattialiedet

Lattialiedet

Liesitasot

Liesitasot

Uunit

Uunit

Liesituulettimet ja liesikuvut

Liesituulettimet ja liesikuvut