fbpx

Hifi / Äänentoisto

Äänentoisto TÄYSPALVELULLA: Kartoitamme juuri sinun tarpeesi ja haaveesi oikeiden tuotteiden valitsemiseksi. Äänen optimaaliseen toistoon vaikuttaa omien mieltymystesi ja kuuntelemasi musiikkityypin lisäksi käyttötarkoitus, tila ja ympäristön materiaalit käyttökohteessa. Omat asentajamme toimittavat valitsemanne tuotteet valitsemananne ajankohtana sovittuun osoitteeseen. Kaverit tuovat uudet laitteet sisään ja tarkistavat vielä asennuskohteen. Sitten laitteet asennetaan ja säädetään perusasetuksiin, sekä käydään lävitse lyhyt käyttöopastus. Täyspalvelu on kuitenkin räätälöitävissä tarpeenne mukaan, eli haastavimmissakin paikoissa jossa lisälaitteista tai jostain muusta on ollut ongelmia aiemmin pystymme toteuttamaan palvelun niin ettei teidän huoleksi jää kuin avata ovet ja kuunnella käyttöopastus.

Vaihtoehtoisesti:

Kuljetettuna kotiisi: Omat asentajamme toimittavat ostamanne laitteet sovitusti kotiinne teidän valitsemananne ajankohtana.

Heti mukaan: Ostamanne tuotteet heti mukaan myymälästä.

Palvelu vain myymälästä, verkkokauppa osoitteessa: www.euronics.fi  (Myymälässä näiden lisäksi myös muita merkkejä ja malleja)

Stereot ja vahvistimet

Stereot ja vahvistimet

Radiot

Radiot

Kaiuttimet

Kaiuttimet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Nappikuulokkeet

Nappikuulokkeet

Bluetooth kaiuttimet

Bluetooth kaiuttimet

Kannettavat kaiuttimet

Kannettavat kaiuttimet

Ääni kaapelit

Ääni kaapelit